Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda

20. 01. 2017 | Soutěžící 2017
Čtyřiadvacetiletý kreativec z Prahy rád vtipkuje, provokuje a vypráví příběhy. Jedna z jeho nejoblíbenějších historek je ta o velké želvě, která ho kousla do zadku. Martin nehledí na autority, starší nebo zkušenější - jde si svou cestou.

Zdánlivě si z celé hry dělá legraci, všechno zlehčuje, ale přitom moc dobře ví, jak hrát. Jeho největší slabinou na ostrově je strach z nudy a hlad. Ten má pořád a o jídle mluví neustále. Najde si Martin skrz humor a zábavu cestu k vítězství, nebo začnou být jeho hlášky otravné a brzy se vrátí zpět do pražské kanceláře?

Robinsonův ostrov - soutěžící Martin VévodaRobinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda - dotazník:


Celé jméno: Martin Vévoda

Zaměstnání: Martin pracuje v marketingu ZOOTu v eventové produkci. Vídat ho můžete například na Youtube ZOOTu v pořadu Rychlý hadry.

Věk: 24

Bydliště: Praha

Rodinný stav: zadaný

Koníčky: surfování, grafika, moderování

Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova: Celý život podnikám podobná dobrodružství a „blbosti“. Tohle je jedna z těch věcí, které mi přijdou zajímavé a zároveň je to věc, kterou už nikdy jindy nezažiju. Poměrně dost cestuju, ale nevím, kdy se mi poštěstí dostat se sám na ostrov, kde budu bojovat o přežití.

Na co se nejvíc těším: Na lovení zvířat. Jsem zvědavý, jestli na to mám sílu a koule. Zároveň na hry a na interakci všech lidí na ostrově. Je sice hezký, že jsme na začátku „parta“, ale ve výsledku ten, kdo se tváří jako největší kamarád, kamarád vůbec být nemusí. Neznáme se.

Čeho se nejvíc bojím: Mám strach, že vypadnu brzo, to bych byl fakt smutný. Obecně se bojím pavouků a brouků a toho, že si ublížím.

Jak jsem se připravoval: Nijak zvlášť jsem se nepřipravoval. Řekl jsem si, že to nechám být tak, jak to má být. Nestudoval jsem žádné taktiky. Pokud se mám zúčastnit a dostat se daleko, tak se tam chci dostat takový, jaký jsem.

Co udělám s výhrou: Pravděpodobně ji investuji do podnikání nebo do bydlení a část určitě do oslav. Také bych rád chvíli cestoval.

Na ostrov si beru tento talisman: Mám gumičku do vlasů, ta je od mé holky.

Vzkaz přítelkyni: Neboj se! Mám tě rád. A nekoukej na holky, které tady jsou se mnou, nemá cenu to řešit.

Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda - rozhovor:


Za pár hodin se vrhneš po hlavě do velkého dobrodružství? Jak se cítíš?
Hodně přemýšlím o tom, jestli to zvládnu psychicky, nebo jestli zkolabuju jako malá holka. Nikdy jsem nebyl v takovéto situaci a říkat, že to zvládnu, že vyhraju, mi přijde dost nadnesené a dost silácké.

Proč ses do soutěže přihlásil? Celý život podnikám nějaká podobná dobrodružství. Tohle je jedna z věcí, které mi přijdou zajímavé a které už nikdy nezažiju. Poměrně dost cestuju, ale nevím, kdy se mi zase poštěstí dostat se na ostrov, kde se budu muset pokusit přežít.

Na co se těšíš nejvíc?
Asi na lovení zvířat. Jsem zvědavý, jestli na to mám sílu a koule. Zároveň na soutěže a na interakci všech soutěžících. Je sice hezké, že jsme na začátku „parta kamarádů“, ale ve výsledku ten, kdo se tváří jako největší kamarád, kamarád vůbec být nemusí. Neznáme se.

Máš z něčeho strach? Mám strach, že vypadnu brzo. To bych byl fakt smutný. Obecně se bojím pavouků a brouků, hodně se jich lekám. A taky se bojím, že si ublížím.

Připravoval ses nějak speciálně? Ne, nijak. Řekl jsem si, že to nechám být tak, jak to má být, že si nebudu studovat žádné taktiky. Pokud se mám zúčastnit a dostat se daleko, tak se tam chci dostat takový, jaký jsem člověk a ne jako umělý produkt stvořený podle toho, že jsem zkoumal, jak se mám a nemám chovat.

Co děláš ve svém běžném životě za práci? Dělám kreativu v marketingu. Spolupracuju na kampaních, které naše firma dělá a ještě mám dva YouTube pořady. Recenzuju v nich oblečení. Ten druhý jsme rozjeli nedávno, oblékáme v něm lidi na ulici.

Myslíš si, že něco z práce využiješ na ostrově? Na pozici, kterou dělám, jsem se dostal díky tomu, že jsem hravý a že umím ze stébla trávy vymyslet zábavnou hru. Takže pokud tam nezkolabuju jako malá holka, tak by to mělo k něčemu být.

Koho opouštíš na dobu natáčení? Svojí holku. A samozřejmě i rodinu, ale nejvíc to poznamená moji holku.

A tebe to nějak poznamená? Teď mi chybí, ale jsem zvědavý, jestli mě to nějak poznamená dál. Třeba se můžu vrátit jako úplně jiný člověk. Bůh ví, co se stane, až se to stane.

A co bys jí vzkázal? Ať se nebojí, že ji mám rád.

Které vlastnosti pro tebe budou spíše nevýhodou? Jdu si hodně za pravdou a bojím se, že tomu budu věřit i u ostatních lidí. To by mě mohlo dost vyškolit.

Bereš si sebou nějaký talisman? Mám jen gumičku do vlasů, ta je od mé holky.

Co uděláš s výhrou? Pravděpodobně ji investuju do podnikání nebo do bydlení a část určitě do oslav. Také bych rád chvilku cestoval.

Robinsonův ostrov - ostatní soutěžící:


Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !