MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cukr – rafinovaný jed

17. 05. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Cukr – rafinovaný jed
Podtitul: Jak onemocníme a stáváme
se závislými, jak se ochráníme,
aniž bychom se museli vzdát sladkého
Autor: Kurt Mosetter a kolektiv
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: březen 2016
Formát: 176 x 241 mm
Počet stran: 192
Pevná vazba
Cena: 261 Kč

Podobně jako nikotin či alkohol se i cukr dostal do hledáčku odborníků jako škodlivá a zdraví ohrožující látka. Nejnovější studie prokazují podobnost neovladatelné chuti na sladké se závislostí na drogách. „Odvykací kúra“ trvá tři měsíce, během kterých se tělo od cukru očišťuje. V této knize se dovíte, jak upravit své stravování, jaké existují zdravé alternativy škodlivých cukrů a mnoho dalšího.

Cukr – rafinovaný jedUkázka z knihy Cukr – rafinovaný jed:


Šestý smysl


Teprve před několika lety byl objeven šestý smysl, kterým rozeznáváme tuk. Tým Fabienne Laugerettové z francouzské Université de Bourgogne objevil glykoprotein s označením CD36, který se nachází v sousedství chuťových buněk. Řídí naši zálibu v tucích a produkci specifických trávicích šťáv, i když se tuk vůbec ještě nedostal do žaludku. Tím se trávicí systém včas připraví na další přísunn potravy. Tento poznatek by mohl mít i klinický význam, protože laboratorní myši, kterým tento protein chyběl, zkonzumovaly mnohem méně kalorií, než jejich družky.


Tuto knihu Cukr – rafinovaný jed koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Bux.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cukr – rafinovaný jed:

Cukr – rafinovaný jed
Cukr – rafinovaný jed
Cukr – rafinovaný jed
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !