Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek

20. 01. 2017 | Soutěžící 2017
Jednadvacetiletý provozní restaurace ze Starých Splavů je soutěživý typ a miluje výzvy. „Těším se, že si na ostrově postavíme vlastní obydlí, chytíme si něco k jídlu a budeme soupeřit.“ Říká, že je teď ve svém životě na mrtvém bodě, pokoření Robinsonova ostrova by tak pro něj mohl být odrazový můstek pro další životní cíle.

Zdeněk chce být aktivní a užitečný, zároveň ale přiznává, že je občas pohodlnější. „Vlastnosti z denního života na ostrově nebudu tolik ukazovat, spíš přemýšlím nad vlastnostmi, které mi pomůžou.“ A z čeho má Zdeněk největší obavy? „Upřímně se nejvíc děsím toho, že vypadnu jako první, nebo druhý. To bych fakt nechtěl.“ Podaří se Zdeňkovi probojovat do vysněného cíle, nebo mu jeho občasnou pohodlnost soupeři spočítají a pošlou ho obratem domů?

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk DoubekRobinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek - dotazník:


Jméno:
Zdeněk Doubek

Věk: 21 let

Zaměstnání: provozní restaurace

Bydliště: Staré Splavy

Rodinný stav: svobodný

Koníčky: fitness, vaření, cestování a kontakt se zvířaty

Tři slova, která mě vystihují: extrovert, sebevědomí a neústupnost

Tři věci, které bych si vzal na ostrov: nůž, oheň a lano

Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova: Protože je to veliká výzva. Miluju výzvy a jejich pokořování

Proč si myslím, že na ostrově “přežiju”: Věřím, že můžu celou show vyhrát. Udělám maximum pro to, abych tam přežil a zůstal až do konce. Od mala žiju na vesnici, takže nemám problém s kontaktem s přírodou.

Proč si myslím, že budu první český Robinson: Jsem si jistý, že do toho dám od začátku maximum. Chci, aby má taktika a kroky byly promyšlené.

Na ostrov si beru tento talisman: Řetízek s prstenem. Dala mi ho moje mamča a je to památka na mé příbuzné.
 

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek - rozhovor:


Čeká tě dost možná nejdrsnější zážitek tvého života. Na co myslíš? Myslím na to, jak to tam bude vypadat, co bude nejobtížnější, i na to jakou bych zvolil od začátku taktiku. Rozmýšlím se, co tam bude za lidi. Jestli zapadnu do kolektivu, tak abych nevypadl moc brzo. Představa je asi úplně jiná než realita.

Na co se těšíš nejvíc? Jsem celkově soutěživý, tak se těším na výzvy. Na to, že si musíme postavit vlastní obydlí, chytit něco k jídlu, budeme soupeřit. Chtěl bych vyhrávat. To mě baví, a proto jsem do toho šel – zdolat výzvu.

Čeho se nejvíc bojíš? Asi toho, že vypadnu moc brzo. Konkrétně nemám představu, co mě bude nejvíc trápit, ale jak říkám, upřímně se nejvíc děsím toho, že vypadnu jako první nebo druhý. To bych fakt nechtěl. Jinak, že bych měl problém s hadama nebo pavoukama, s tím se nějak popereme.

Proč si se do show přihlásil?
Jsem teď ve fázi, kdy jsem víceméně na mrtvém bodě. Od mala jsem tyto soutěže miloval, koukal jsem na ně v televizi, a když na mě vyskočila reklama, věděl jsem, že do toho chci jít. Je to obrovská výzva a zkušenost. Když tohle pokořím, tak to může být odrazový můstek pro další životní cíle. 

V čem tkví tvá síla? Proč bys měl vyhrát? Mám docela odolnou psychiku, ale hlavní je taktika. Mám to nějak naplánované, a když si člověk stanoví nějaký plán, který pak bude operativně upravovat, tak se může dopracovat až do finále.

Které vlastnosti pro tebe budou spíše nevýhodou? Jsem občas trochu pohodlnější. Vlastnosti z denního životě se nebudou tolik ukazovat. Přemýšlel jsem spíš nad vlastnostmi, které mi pomůžou, než nad těmi které mi nepomůžou.

Které z tvých vlastností si myslíš, že ti na ostrově pomůžou?
Jsem hodně soutěživý, chci se vším pomoci. Když dostaneme věci na chytání ryb, tak bych rád chytil nějakou rybu. Rád bych zkusil něco postavit. I fyzicky jsem docela zdatný, tak bych mohl týmu pomoci v soutěžích. Celkově chci být aktivní. Nechci být článek, který se za někým potáhne.

Jsou nějaké vlastnosti a typy lidí, o kterých víš, že neustojíš?
Většinou všechno zvládnu, protože mám možnost odejít, ale tady to nepůjde. Nemám rád lidi, kteří jsou ufňukaní, brečí, stěžují si. Také nemám rád lidi, co si nevěří a lžou, což tato vlastnost bude na ostrově dost relativní. Lež v této soutěži je trochu jiná, než ta skutečná.

Co děláš ve svém běžném životě za práci. Snažím se pomáhat mamce s rodinným podnikem. O ten se stará víceméně ona, ale když můžu, tak pomůžu. Kromě práce se také věnuji fitku, mám rád vaření, cestování, zvířata.

Bereš si sebou nějaký talisman? Beru si řetízek s prstenem. Dala mi ho moje mamča a je to památka na mé příbuzné.

Co bys jim vzkázal?
Že vyhraju! A když ne, tak budu vědět, že jsem do toho dal všechno.

Koho opouštíš na dobu natáčení? Žiju jen s mamčou a babičkou. Pak mám ještě nevlastní sestru, která nebydlí přímo s námi. V denním kontaktu jsem hlavně s mamčou, pro ni to bude možná trochu složitější, jinak to zvládneme.

Kdybys vyhrál, co bys udělal s výhrou?
Část peněz bych investoval do rodinného podniku, menší část bych si užil cestováním. Část bych také věnoval do dalšího rozvoje. Do něčeho, co by mě mohlo posunout dál a případně mi mohlo vydělat další peníze.

Robinsonův ostrov - ostatní soutěžící:


Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc