Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík

20. 01. 2017 | Soutěžící 2017
Třiadvacetiletý student z Opavy se v životě řídí mottem „Prohrát bitvu, ale vyhrát válku”. Zúčastnit se reality show Robinsonův ostrov je jeho celoživotním snem. “Sledoval jsem americkou verzi, mám nastudované všechny série.” Marek si v soutěži věří, například hodlá zúročit své zkušenosti s přesvědčováním lidí, které získal při práci v kasinu.

Říká o sobě, že je na tom velmi dobře fyzicky i psychicky. Něčeho se ale přece jen obává, a to slunce. “Mám jen dva stavy opálení. Buď jsem bílý, nebo červený.” Na ostrově bude Markovi nejvíce chybět sestra, se kterou celé dětství sdílel jeden pokoj a která ho prý učí rozvážnosti. Jak moc rozvážný bude Marek na ostrově plném odhodlaných soupeřů? A podaří se mu ukrýt před ostrými slunečními paprsky této reality show?

Robinsonův ostrov - soutěžící Marek OrlíkRobinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík - dotazník:


Jméno: Marek Orlík

Věk: 23

Zaměstnání: student marketingu

Bydliště: Opava

Rodinný stav: svobodný

Koníčky: beach volejbal, fitness a fotbal

Tři slova, která mě vystihují: společenský, spolehlivý, zábavný

Tři věci, které bych si vzal na ostrov: nepromokavý stan, satelitní telefon a mačetu

Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova:
Je to můj celoživotní sen! Sledoval jsem americkou verzi, mám nastudované všechny série.

Čeho se nejvíc bojím: Bojím se hlavně slunce. Mám totiž jen dva stavy opálení - bílou a červenou.

Proč si myslím, že na ostrově “přežiju”: Jsem na tom fyzicky velmi dobře. Na to, kolik mám svalové hmoty, mám malou hmotnost. Zároveň si myslím, že jsem i psychicky odolný.

Proč si myslím, že budu poslední Robinson na ostrově: Mám dobré přesvědčovací schopnosti, které jsem se naučil při práci v kasinu, a ty použiju pro své vítězství.

Na ostrov si beru tento talisman:
Mám fotku se svými psy - patnáctiletou čivavou a sedmiletým kokršpanělem/zlatým retrívrem.

Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík - rozhovor:


Marku, čeká tě jedno z největších dobrodružství tvého života, co se ti honí hlavou?
Já si to hlavně pořád neuvědomuju, sice je tady horko a velká vlhkost, ale pořád mi to přijde, že jsem na takové rodinné dovolené a už se strašně těším, až to začne, už se nemůžu dočkat.

Na co se těšíš nejvíc?
Hlavně na prostředí. Že se od rána do večera budeme muset starat sami o sebe, stavět přístřešek, chodit pro dřevo, pro vodu a podobné věci.

Máš z něčeho vážně strach?
Akorát ze slunce. Jak je na mě vidět, tak nejsem fanoušek opalování. Moje opalování se skládá ze dvou stavů. První je bílá a druhá červená. Potom se sloupu a začíná to od začátku. Tak uvidíme, jak to tady zvládnu.

Proč si se přihlásil do soutěže? Jsem obrovský fanoušek americké verze a už od mala jsem jí sledoval, a i když tady někteří říkají, že tady ta hra pro ně začala už v Praze, tak pro mě začala už přibližně před deseti lety, když jsem začal sledovat ten pořad a už v té době jsem přemýšlel, co bych dělal, kdybych byl na místě soutěžících a přesně proto to vyhraju.

Které z tvých vlastností si myslíš, že ti na ostrově pomůžou? Určitě odolnost vůči stresu, té sem se naučil hlavně při práci v kasinu a při hraní pokeru. Tam člověk opravdu musí při krizových situacích zachovat chladnou hlavu a rozhodovat se nejlíp jak to jde.

Které vlastnosti pro tebe budou spíše nevýhodou? Nejhorší vlastnost, která by mi mohla znepříjemnit moji účast je nedostatek empatie v určitých situacích. Když tam někdo bude brečet, tak já nebudu moct pochopit, proč brečí, protože si to tam budu vyloženě užívat celý ten pobyt. Tak musím občas přihrát to, že chápu, když někdo brečí třeba kvůli nedostatku spánku a podobným věcem.

Jsou nějaké vlastnosti a typy lidí, o kterých víš, že neustojíš? Já si myslím, že dokážu vystát každého. Po mých zkušenostech, bych měl přežít v jakémkoliv prostředí a s jakýmkoliv typem lidí.

Když nastane nějaká krizová situace, ve které půjde například o zdraví nebo o nějaké důležité zásoby a dojde ke konfliktu..jak se budeš chovat? Když dojde ke krizové situaci, tak se určitě budu ze začátku držet dál, protože nechci být ten, kdo bude dávat lidem rozkazy. Člověk už od nátury nerad poslouchá rozkazy a budu se to snažit vyřešit s klidnou hlavou, protože nikomu nepomůže, když tam na sebe budeme řvát. A určitě když dojde k nějakému konfliktu, tak se budu snažit přidat na tu stranu, která mi pomůže v dalším průběhu.

Proč si myslíš, že vyhraješ?
Myslím si, že vyhraju Ostrov díky mé rozsáhlé teoretické přípravě. Myslím si, že ze všech tady nejvíc mám následováno. Všechny série americké verze jsem viděl několikrát a také díky mým zkušenostem s přežíváním v divočině. Myslím, že bych měl být schopen rozdělat oheň pomocí tření bambusu a tím, že tam bude dostatek vody, tak tam nebude žádný problém. Tak by mělo být všechno v pořádku.

Co děláš ve svém běžném životě za práci.
Během svého studia na vysoké škole jsem pracoval dva roky v kasinu jako krupier v texas-holdem pokeru a momentálně dostudovávám třetí ročník Slezské univerzity na obchodně podnikatelské fakultě.

Koho opouštíš na ty dva měsíce. Přátele, rodinu a svoje dva psy

Jak to máš s partnerským vztahem? Před začátkem této show jsem se bohužel po osmi měsících rozešel se svou přítelkyní, která je z Rumunska. Poznali jsme se na studijním pobytu v Turecku. Tam byl hlavní problém, že nevím, jestli se nedokázala přenést přes to, že bych dva měsíce byl pryč, ale nějak to přestalo fungovat. Takže je úplný konec.

Co by si vzkázal svým nejbližším? Aby se o mě určitě nebáli, že to zvládnu, že to vyhraju a za dva měsíce jsem doma a hlavně aby vydrželi zdravotně – to se týká hlavně babiček.

Robinsonův ostrov - ostatní soutěžící:


Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle