Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Karel Šimek

22. 02. 2018 | Soutěžící 2018
Šestatřicetiletý Karel ze Šumperka je o své výhře Robinsonova ostrova zcela přesvědčený. „Splňuji všechny atributy. Jsem silný člověk, po fyzické i psychické stránce. Umím číst v lidech a jsem neskutečný manipulátor.“ O svých slabých stránkách Karel ví a plánuje si na ně dát pozor. „Mám velice prořízlou pusu.

Přesto tady nejsem ve svém osobním životě, kde si říkám vždy, co chci a kdy chci. Na ostrově si dám na pusu pozor a pak budu strašně silný.“ V show se nebojí ničeho, naopak by se měli podle jeho slov bát ostatní. „Jsem ve svém životě na výkyvy zvyklý, protože pocházím ze sociálně slabých poměrů. Dětství jsem měl poněkud smutné. Musel jsem začít sám pracovat a bojovat. Průpravou na tuto hru tedy byl celý můj život.“ Naplní Karel své přesvědčení o výhře nebo se jeho sen zhroutí jako domeček z karet?

Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Karel Šimek:


Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Karel ŠimekJméno: Karel Šimek

Věk: 36

Zaměstnání: technik

Bydliště: Šumperk

Rodinný stav: zadaný

Koníčky: fotbal, procházky lesem, houbaření

Tři slova, která mě vystihují: férovost, vznětlivost a spontánnost

Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova: Přihlásil jsem se na podnět své přítelkyně. Byl to impulzivní nápad, tak jsem to zkusil a jsem tu.

Tři věci, které bych si vzal na ostrov: Rozhodně by to byla moje přítelkyně Verča, určitě bych tu chtěl mít i svého synka Matyáše Karla, kterého mám z předchozího vztahu, a do třetice bych tu měl velice rád svého bratra Pavla.

Čeho se nejvíce bojím: Víceméně se nebojím ničeho, vím, že budu asi trochu trpět, co se týče jídla. Jsem ve svém životě na výkyvy zvyklý, pocházím ze sociálně slabých poměrů, kde jsem to musel otočit všechno sám. Dětství jsem měl bohužel poněkud smutné, i když díky lásce mojí rodiny vlastně šťastné. Jen co se týče financí, už tehdy jsem musel sám za sebe začít pracovat a bojovat. Průprava na tuhle hru byla tedy celý můj život, takže jsem připraven na cokoli.

Proč si myslím, že budu poslední Robinson na ostrově: Abych byl upřímný, o své výhře jsem zcela přesvědčen, protože si myslím, že splňuji všechny atributy toho, jak se stát vítězem. To znamená, že si uvědomuji, že jsem silný člověk, což nemyslím pouze po fyzické stránce, ale i mentálně a psychicky. Jsem neskutečný manipulátor, umím v lidech číst, jako kdybych je znal celý život, umím dobře mluvit a vždy vím, jak se zachovat.

Má největší slabina: Myslím, že momentálně by mně na ostrově nemělo nic podlomit nohy. Jsem si vědom svých slabých stránek, z nichž jednou je právě to, že mám velice prořízlou pusu. Přesto, tady nejsem ve svém osobním životě, kde říkám, kdy chci, co chci. Počítám, že tady budu čistě kalkulovat. Na tuto svou slabou stránku si dám pozor a pak budu strašně silný.

Čím budu prospěšný svému kmeni: Jsem člověk, který je akční, jsem dobře laděný, což znamená, že nebudu sedět někde v koutě a trucovat. Umím bojovat a rozhodně se budu snažit svému kmeni podstrojovat, abychom měli všeho dost, oni i já, a tak mohli porazit ostatní.

Co mi bude na ostrově nejvíce chybět: Na ostrově mi bude nejvíce chybět rozhodně rodina, protože jsem na ni dost fixovaný. A co se týče například kouření, neberu to jako věc, která by mi nějak chyběla, naopak mi to třeba pomůže se ho zbavit.

Jak jsem se na Robinsonův ostrov připravoval: Nijak speciálně jsem se nepřipravoval. Zapomněl jsem zmínit, že mezi mé koníčky patří i příroda jako taková. Nedávno jsem šel ze Šumperka na Praděd, 44 kilometrů lesem, byl to takový boj o přežití. Sleduji pořady o přežití a mám to v hlavě i v srdci dobře srovnaný.

Co bych udělal s výhrou: Především si myslím, že skutečně vyhraji a výhru vynaložím pro blaho mé a mé rodiny. Již nyní vlastním a rekonstruuji dům se šesti byty. Finance bych využil buď na podporu zmíněné rekonstrukce, nebo bych koupil další nemovitost. Ano, myslím, že jsem chytrý kluk, a přesně vím, co bych s těmi penězi udělal. Část bych chtěl dát také na charitu, protože to je fér a vím, že v životě není nic jenom tak. Rozhodně bych chtěl podarovat rodinu a samozřejmě bych také rád vzal přítelkyni na nějakou hezkou dovolenou. A zbytek bych vynaložil tak, jak se sluší a patří.

Na ostrov si beru tento talisman: Ano, přiznám se, že do bot jsem si ukryl dvě fotografie, do jedné fotku své přítelkyně a do druhé fotku svého synka. Pokud si to budu moct nechat, budu jenom rád, pokud ne, mám je v živé paměti a zvládnu to i tak.

Tetování: Ano, na pravé ruce mám anglický nápis „Forever in my Heart“, což znamená „navždy v mém srdci“. Pod tím mám datum narození mé maminky. Vyrůstal jsem víceméně bez otce. Měl jsem jen nevlastního tatínka, ale moc jsme si nerozuměli. Proto jsem se fixoval na mamku, která už má svůj věk a zdravotně je na tom docela špatně. Mám k ní silnou citovou vazbu. Co se týče zbytku mých tetování, většina je náboženského charakteru. Jsem silně věřící člověk, ale musím zdůraznit, což je pro mě velice důležité, že není potřeba chodit do kostela, není potřeba vzdávat hold nějakým modlám. Všichni víme, že církev je nejbohatší firma na světě a historicky kradla, krade a bude krást. Takže ta moje víra k Němu a Jeho ke mně je v mém srdci.

Vzkaz rodině a blízkým: Své přítelkyni a synkovi bych vzkázal, že je oba dva strašně miluju a že jsem si sem nepřijel užívat nebo na dovolenou, ale abych tu bojoval za náš lepší život.

Robinsonův ostrov - další soutěžící:


Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Zina Šímová
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Terry“ Tereza Dušková
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Radim Nigrin
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Petr Žilev
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Ondra“ Ondřej Baumrukr
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Nikol Gremplewská
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Mirek“ Miroslav Hotový
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Martina Fialková
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Martin Složil
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Katka“ Kateřina Koubová
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Káťa“ Kateřina Křížová
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Karel Šimek
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Jenda“ Jan Vágner
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Jarda“ Jaroslav Brtník
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Janina“ Jana Bauerová
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Dominik Luks
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Blanka Otrubová
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící „Bizon“ Pavel Kozák
Robinsonův ostrov 2018 - soutěžící Barbora Mudrochová

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek