Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková

20. 01. 2017 | Soutěžící 2017
Třiatřicetiletá Lucie z Ostravy je oddaně věřící fitness trenérka. Když si měla vybrat, který talisman si vezme s sebou na ostrov, neváhala ani vteřinu a vybrala bibli. Na Robinsonově ostrově má v plánu přesvědčit ostatní soutěžící a obrátit je k víře. „Nejsem svatá.

I já dělám chyby, ale to co zasévám i sklízím,“ vysvětluje. Lucie je usměvavá, energická a ráda povzbuzuje lidi ve svém okolí. Nejvíce se bojí svých reakcí v neznámých situacích. Zlomí Robinsonův ostrov Luciinu silnou víru nebo její časté modlení zlomí soupeře a vyřadí ji z kmene?

Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie ZahradníkováRobinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková - dotazník:


Jméno: Lucie „Lucka“ Zahradníková

Věk: 33 let

Zaměstnání: fitness trenérka

Bydliště: Ostrava

Rodinný stav: čerstvě zadaná

Koníčky: běh, kolo, četba a povzbuzuzování lidí

Tři slova, která mě vystihují
: radost, slunce, víra

Tři věci, které bych si vzala na ostrov: bibli, lesk na rty a kartáček na zuby

Proč jsem se přihlásila do Robinsonova ostrova: O soutěži mi řekla mamka. Nejdřív jsem to zavrhla, druhý den se mi pokazilo auto a zůstala jsem neplánovaně u rodičů, a tak jsem řekla mamce, kde je ten dotazník. Postupně jsem se pro to nadchla.

Čeho se nejvíc bojím: Svých reakcí v neznámých situacích.

Proč si myslím, že na ostrově „přežiju“: Protože to nevzdám.

Proč si myslím, že budu poslední Robinson na ostrově: Protože tomu věřím, mám svou víru.

Na ostrov si beru tento talisman:
Bible.

Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková - rozhovor:


Lucko čeká tě jedno z největších dobrodružství tvého života, co se ti honí hlavou? Jen se těším a mám radost, že mám tu možnost být tady.

Myslíš, že to zvládneš?
Myslím, že to zvládnu. Vím, že když to nevzdám tak to nemůžu nezvládnout.

Trénovala si fyzicky nebo i psychicky?
Ano myslím si, že psychicky i fyzicky mám natrénováno z dřívějška, když jsem závodila a byla jsem zkoušet stavět přístřešek, rozdělávat oheň a jedla červy. Oheň jsem rozdělávala jen křesadlem a povedlo se mi to. Tak snad to zúročím.

Čeho se nejvíc obáváš?
Neobávám se ničeho, spíše jsem zvědavá na své reakce. Spíše mé očekávání jak budu reagovat a to mě může překvapit samotnou. Obava z toho jakým způsobem zareaguji na neznámou situaci.

Jsi připravená trpět hlady?
Ano jsem připravená trpět hlady.

Jak to vyřešíš?
No prostě nebudu jíst. Tím, že jsem křesťanka a půst je přiblížit se k Bohu, tak to znamená, že jsem zvyklá třeba týden bez jídla být a postit se. Myslím si, že to nebude problém. Budu to muset nějak zvládnout. Hlady asi neumřu.

A co tvoje víra? Věřím v to, že Ježíš zemřel za moje hříchy, takže jsem ospravedlněna jeho krví, on trpěl za mě. Nemůžu si to ničím zasloužit, není to ze skutků, je to prostě jenom z víry. Tomu já věřím a přijímám to, co jsem dostala – tu radost, ten pokoj ten klid, ten věčný život a tu dobrotu a tu lásku a to všechno chci dávat dál.

Jak tvoje víra ovlivní tvůj pobyt na ostrově?
Myslím si, že nijak. Mám určité hodnoty, mám určité zásady. Jsou určité věci, přes které rozhodně nechci jít a ani nepůjdu. Třeba kdybyste po mě chtěli sex tak to určitě ne. Chci hrát – je to soutěž – přežije jen ten, kdo přežije. Nějaké taktiky tam budou, ale nikdy nechci jít proti osobě jako osobě – proti člověku. Nikdy neudělám nic, co by tomu druhému ublížilo. To nechci a přes to nepůjdu.

Co děláš ve svém běžném životě za práci. Živí mě trenérství. Jsem osobní trenérka ve fitku a všichni se na mě strašně těší, až se vrátím. Protože teď budou všichni jíst, nebudou cvičit a budou vypadat hrozně, takže pak budu mít strašně moc práce.

Myslíš tedy, že ta fyzička, kterou díky své práci máš je výhodou? Já to nemám kvůli práci, já to mám díky tomu, že jsem dříve hodně závodila, běhala, jezdila na kole. Teďka tam vlastně jenom stojím a cepuju ty lidi, takže tam vlastně skoro nic nedělám, ale sama sportuju hodně, takže z toho mám tu fyzičku.

Bereš si sebou nějaký talisman? Bibli. A myšlenky a vzpomínky na lidi, co mi fandí, protože těch je opravdu hodně a chci je potěšit a povzbudit. Až se na to budou dívat tak si řeknou – ty jo Lucce jsem fandila a nezklamala mě, byla taková, jaká je a zvládla to.

Když dojde na ostrově k nějaké vyhrocené situaci – jak se k ní postavíš?
Budeš jí řešit klidně, s chladnou hlavou nebo naopak budeš hysterčit. No jelikož jsem známá tím, že se snažím ovládat své emoce a jsem opravdu NE emotivní – no samozřejmě že nejsem. Jsem hodně emotivní člověk, jsem zapálená. Dokážu se radovat, dokážu plakat. Nevím, co tam bude za situaci, ale klidně je možné, že si budu hystericky rvát vlasy a volat Bože pomoz mi. Ale zas je jistota, že on mi pomůže, takže v pohodě.

Když pomineme ten sex, jak si zmiňovala, je nějaká hranice, za kterou by si určitě nešla pro to vítězství? Moje hranice jsou omezeny hranicemi toho druhého. Opravdu nechci jít přes hranice svobody druhého člověka, to opravdu nechci.

Koho opouštíš na ty dva měsíce. Spoustu lidí, kteří mi fandí. Ten nejbližší je moje kamarádka a pak člověk se kterým jsem se seznámila právě díky této soutěži. On mi s tím pomáhal a hodně rychle se dostal do mého srdce, tak toho jsem tam nechala. A ještě psa a kočku. Určitě mi bude smutno.

Co by si těm nejbližším vzkázala?
Že je mám strašně moc ráda. Že vnímám a cítím opravdu všechno a že cítím, jak na mě myslí a tu radost, kterou mají z toho, že na mě můžou myslet, že jsem jim to řekla, tu vnímám strašně moc. A tak jak se těším tady, tak se těším i až budu zpátky.

Robinsonův ostrov - ostatní soutěžící:

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !