Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor s moderátorem reality show Robinsonův ostrov

23. 01. 2017 | Aktuality
Dobrodružnou reality show Robinsonův ostrov bude diváky provázet uznávaný sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný. „Je to pro mě obrovská výzva. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby,” říká Ondřej Novotný.

Jsme nadšení, že jsme našli novou tvář a takový talent. Věříme, že si neokoukaného moderátora diváci oblíbí. Ondřej je do show neuvěřitelně zapálený a zároveň umí skvěle zkombinovat ráznost a přísnost s empatií a úsměvem,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Rozhovor s moderátorem reality show Robinsonův ostrovRozhovor s Ondřejem Novotným po prvních dnech natáčení:


Jaká byla tvá první reakce, když ti produkce zavolala s nabídkou moderování Robinsonova ostrova?


Do poslední chvíle jsem tomu nevěřil. Kdykoli jsem šel na nějaký casting, tak jsem skončil jako první poražený. A tady jsem to bral tak nějak stejně. Nakonec se to podařilo a mám velkou radost, že můžu být součástí takového projektu. Je to vlastně splněný životní sen.

Jaký jsi moderátor?

Doufám, že dobrý (smích). Myslím, že je důležité být vyrovnaný moderátor. Osobnost, kterou soutěžící berou jako partnera, který ke všem přistupuje stejně a je na jejich straně, ale zároveň s nimi není kamarád. A také osobnost, ke které vzhlíží.

Na Filipíny jsi dorazil před několika dny, jak se ti cestovalo?

Cesta byla hodně dlouhá, trvala déle než dva dny. Naštěstí snáším cestování dobře a cestuji rád, takže to pro mě byla další radost, která patří k této soutěži.

Máš za sebou už několik natáčecích dnů. Bylo to náročné?

Hned úvodní hra překonala veškeré rekordy Robinsonova ostrova, takže diváci se mají rozhodně na co těšit. Výkony soutěžících byly opravdu fantastické, v prvních dnech si sáhli na své dno. A ani štáb to neměl jednoduché.

Natáčecí lokace je opravdu tropická, pocitová teplota dosahuje až čtyřiceti stupňů. Jak zvládáš během natáčení takové počasí?

Je tady opravdu enormní teplota a každý se s tím snaží nějakým způsobem vyrovnat. Mně to zas tak moc nevadí, docela dobře se opaluji a naštěstí nemívám úpaly a podobné věci. Je fakt, že při prvních hrách jsem stál dvě tři hodiny na padesáti stupních a najednou i to moderování je strašně těžké a stojí opravdu hodně koncentrace.

Natáčení je v plném proudu a máme zprávy z ostrovů, že hra se hned na začátku rozjela skvěle. Můžeš naznačit, co diváky čeká?

Jeden z nejdůležitějších aspektů této soutěže je casting, tedy soutěžící. To se povedlo na 100%. Ti, kteří soutěžící vybírali, odvedli fantastickou práci a díky tomu se už v prvních dnech rozehrálo několik příběhů, které budou diváky rozesmávat, budou soucítit se soutěžícími. Každý si velmi rychle najde svého favorita a bude překvapen, jak se to během prvních dnů vyvine. Čeká nás opravu hodně zvratů.

Brzy nás čeká natáčení první kmenové rady, která pro tebe znamená náročnější moderaci a zároveň ukočírováni emocí soutěžících. Jak se na tuto část show těšíš?

Kmenová rada je pro moderátora v této show největší výzvou. Zároveň je to i výzva pro soutěžící. Jsem si jistý, že hned první kmenová rada přinese spoustu překvapení. Myslím, že si to všichni užijeme. Navíc místo, kde se rada točí je krásně nasvícené, má v sobě jisté kouzlo, magii.

Co by si před startem show vzkázal divákům?

Zvu vás ke sledování Robinsonova ostrova. Show, která vás rozhodně posadí do křesla!

Robinsonův ostrov - soutěžící:

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles