Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt

20. 01. 2017 | Soutěžící 2017
Dvaadvacetiletému trenérovi kulturistky z Prahy se splnil sen. „Až vyrostu, chci vyhrát Robinsonův ostrov.“ Na tuto reality show se Miloš připravuje už 15 let, dokonce se přihlásil do americké verze, ale byl odmítnut, není Američan. Dle svých slov je připravený udělat vše proto, aby přelstil, přehrál i přežil.

A dostal se až ke dvěma a půl milionu korun a titulu poslední Robinson. Jeho největšími slabinami jsou hlad, který pro něj může znamenat významnou ztrátu svalů a přítelkyně, kterou miluje, ale nestihl jí to před odjezdem říct. Podaří se Milošovi dotáhnout svůj sen až do zdárného konce, nebo ho skolí drsná realita izolovaného ostrova?

Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš BrtRobinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt - dotazník:


Jméno:
„Míla“ Miloš Brt

Věk: 22

Zaměstnání: trenér kulturistiky

Bydliště: Praha

Rodinný stav:
zadaný

Koníčky: sport, cestování, výživa a cvičení a jejich vliv na člověka

Tři slova, která mě vystihují: cílevědomost, houževnatost a nejistota

Tři věci, které bych si vzal na ostrov: kšiltovku, talisman - kříž na řetízku a lupu

Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova:
Na této soutěži jsem vyrostl a je mým životním snem. Ten se teď splnil.

Čeho se nejvíc bojím: Hladu. Jsem zvyklý jíst sedmkrát až osmkrát denně.

Proč si myslím, že na ostrově “přežiju”: Udělám vše, abych přelstil, přehrál a přežil.

Proč si myslím, že budu poslední Robinson na ostrově: Nechci být sebevědomý, ale na tuhle hru si věřím. Vždy jsem ji chtěl hrát, proto se dostanu daleko.

Na ostrov si beru tento talisman:
Kříž na krk od přítelkyně.

Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt - rozhovor:


Miloši, čeká tě jedno z největších dobrodružství tvého života, co se ti honí hlavou?
Celkově je to moje vysněná soutěž. Já už jsem od mala sledoval úplně každý díl. Žeru to úplně nejvíc, takže já jsem kvůli tomu i skončil v práci, abych sem mohl jít. Dal jsem kvůli tomu výpověď.

Ty si nikdy neletěl letadlem?
Neletěl. Já tu soutěž mám nastudovanou. Mě to hrozně baví, těším se na to úplně nejvíc. Bylo by to pro mě největší zklamání, kdybych toho nevyužil, kdyby mě vykopli kvůli tomu, že jsem moc silný. To by mě zlomilo. I přes to, že vim, že tam shodím 20 kg a budu tam trpět tak vim, že to bude moje hra. Těším se na to jako blázen.

Na co se těšíš nejvíc?
Potřebuju přijet na ten ostrov a potřebuju vidět ty lidi, nějak se aklimatizovat a udělat si nějaký obrázek. Nechci říct, že se těším na to, že budu mít silnou alianci nebo tak něco, protože to taky může vypadat tak, že řeknou, že sem fakt silný a vyhodí mě hned při první radě. Což doufám, že se nestane, to by mě úplně dostalo. Protože todle je hra na kterou se těším celý život a do teď si pamatuju, když jsem někdy ve dvanácti ve třinácti říkal svojí mámě, se kterou bydlím, že si tudle hru chci jednou zahrát a teď mi je 22, v nejlepší fyzický kondici, a přijde to. A už když jsem se hlásil tak jsem věděl, že mi to vyjde, protože todle je osud, abych si to zahrál.

Ty si říkal, že jsi ochoten pro to udělat vše, kde je hranice?
Úplně bych nešel přes mrtvoly. Zas se nehodlám přetvařovat. Já nejsem zlý člověk, ale umím říct věci na plnou pusu, ale že bych měl přejet totálně lidi, když vím, že se mi to stejně na konci nevyplatí, tak to chce fakt dělat chytře. Jdu tam s tím, že budu silný v soutěži, ale to mi je k ničemu, protože tady to není o kondici, to není o tom přežít bez jídla, tady je to o té taktice. Udělat si okruh lidí kolem sebe a vyházet ty lidi tak, aby vám to dali na konci. Jít na to trochu jinak.

Z čeho máš největší strach. Z jídla. Já jsem zvyklý jíst každé dvě hodiny od patnácti let. Každý den cvičím. Miluju to, udělal jsem si kurz a furt cvičím. Ale jsem zvyklý jíst sedm osm jídel denně. Myslím, že to tělo bude trochu v šoku. Ale doufám, že to tělo dokážu oblbnout pitnou vodou. Více jak jeden litr vody, aby to tělo začalo trávit. Mám to nastudovaný, tak snad se mi podaří to tělo trochu oblbnout. Jsem připravený i lovit.

Koho opouštíš? Mámu. Tátu nemám, ten umřel, když jsem byl malý. Máma nás vychovala sama. Nejlepší ženská na světě. Takže ta už teď má starosti. Přítelkyně, se kterou jsem čerstvě. Pro ní i pro mě je to těžké – ze začátku ty vztahy, co si budeme povídat, jsou silnější. Takže tyto dvě osoby a budu se snažit na to nemyslet na ostrově. Kdybych tam měl přemýšlet o mámě a o přítelkyni, tak vypadám sice silně, ale rozhodně by mě to potom mohlo zlomit. S přítelkyní jsme byli dlouho kamarádi, protože já si jen tak k tělu nikoho nepustím. Tak jsem si s ní vybudoval skvělý vztah a než jsem odjel tak jsme spolu přešli na vztah. Byli jsme spolu každý den. Bude to trochu ždímačka nervů.

Co by si přítelkyni a mámě vzkázal?
Že je miluju, nic víc.

Bereš si sebou talisman? Beru, přítelkyně ho nosila a dala mi ho při odletu. Nosila ho na sobě, aby ho nabila energií. Je to kříž.

Robinsonův ostrov - ostatní soutěžící:

Robinsonův ostrov - soutěžící Zdeněk Doubek
Robinsonův ostrov - soutěžící Barbora Hájková
Robinsonův ostrov - soutěžící Iveta Stará
Robinsonův ostrov - soutěžící Jakub Čejpa
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Hrabčáková
Robinsonův ostrov - soutěžící Kateřina Šuriaková
Robinsonův ostrov - soutěžící Lucie Zahradníková
Robinsonův ostrov - soutěžící Marek Orlík
Robinsonův ostrov - soutěžící Martin Vévoda
Robinsonův ostrov - soutěžící Miloš Brt
Robinsonův ostrov - soutěžící Nikola Donéová
Robinsonův ostrov - soutěžící Petr Bazger
Robinsonův ostrov - soutěžící Petra Palusková
Robinsonův ostrov - soutěžící Radomír Řezanina
Robinsonův ostrov - soutěžící Radovan Koreň
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mašková
Robinsonův ostrov - soutěžící Tereza Mikšaníková
Robinsonův ostrov - soutěžící David Chaloupský

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz! Sledujte novou reality show Robinsonův ostrov na Nově.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !