Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nejdrsnější televizní show Robinsonův ostrov od 16. ledna 2016 na Nově

16. 01. 2017 | Aktuality
Robinsonův ostrov










Televizní show Robinsonův ostrov je fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty. Držitel ocenění Emmy, který zaznamenal rekordní čísla sledovanosti v desítkách zemí po celém světě. Jedinečné dobrodružství, obrovská výzva a splněný sen v podobě finanční výhry ve výši 2 500 000 Kč. Televize Nova přináší do České republiky nejdrsnější reality show v její historii – Robinsonův ostrov.



Robinsonův ostrovZ téměř čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno osmnáct odlišných Čechů, které čeká boj na izolovaném filipínském ostrově. Soutěžící se budou potýkat nejen se svými soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, fyzicky náročnými úkoly, ale také sami se sebou. Na konci boje o přežití, který vyžaduje sílu, vytrvalost, odhodlání i taktické uvažování, bude čekat obrovská úleva a pohádková výhra ve výši 2 500 000 Kč. Tu získá poslední Robinson na ostrově!

„Jsme nadšeni z reality show typu Survivor. Je to největší, nejpopulárnější a nejúspěšnější show na světě,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek. Televize Nova natáčela show v jihovýchodní Asii, v prostředí exotických Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů.


Show Robinsonův ostrov bude diváky provázet uznávaný sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný. „Je to pro mě obrovská výzva. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby,” říká Ondřej Novotný.
 

44 dnů, 18 soutěžících, 1 vítěz!

 Robinsonův ostrov startuje 16. ledna ve 21:30 na Nově.





 Zdroj, foto: Nova


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejdrsnější televizní show Robinsonův ostrov od 16. ledna 2016 na Nově:

Nejdrsnější televizní show Robinsonův ostrov od 16. ledna 2016 na Nově
Nejdrsnější televizní show Robinsonův ostrov od 16. ledna 2016 na Nově
Nejdrsnější televizní show Robinsonův ostrov od 16. ledna 2016 na Nově
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !